Om Dokument

Denne blankett er et hjelpedokument til Skjøte faste eiendom (hoveddokumentet) i de tilfeller det er behov for å oppgi flere overdragere (navn) enn de 4 som er plass til i hoveddokumentet under pkt «4. Overdras fra».

I dette vedlegget er det plass til å liste opp 14 overdragere, og er det behov for flere plasser enn dette kan det opprettes flere vedlegg.

Når man bruker dette vedlegget må det i hoveddokumentet henvises til vedlegget og vi anbefaler at det under pkt «4. Overdras fra» kun skrives Se vedlegg og at alle navnene samlet angis i vedlegget.

I feltet for «Ideell andel» bør andelene angis som brøk. Det er plass i feltet til brøk opptil 1.000.000-del.

Under overskriften i blanketten er det en linje man kan bruke til å angi en referanse; eksempelvis angivelse av gnr. bnr. snr. mv dokumentet gjelder. Vedlegget bør dateres samme dag som hoveddokumentet.

Denne malen er inkludert i et abonnement fra AdvokatOnline sammen med over andre 400 aktuelle og kvalitetssikret maler. Dersom du en gang i blant har behov for juridiske maler, kan et abonnement være en god investering for deg. Klikk her for nærmere informasjon og finn det rette abonnementet for deg. Vi gir deg som LawFil bruker 20% rabatt på våre abonnementer.

Legg til i favoritter
Includes 0% tax
Kategori ,
Type dokument
Forhåndsvisning
Dato opprettet 20/08/2019
Antall sider 1
Filtype Word