Om Dokument

Denne blankett er en reiseregning til bruk for private og næringsdrivende som skal ha dekket reiseutgifter av staten. Reiseregningen inneholder tilleggsberegning av merverdiavgift.

Blanketten er egnet for offentlig oppnevnte advokater som skal ha sine reiseutgifter dekket av staten og som plikter å levere reiseregning med tilleggsberegning av mva. Klikk her for å se Advokatforeningens orientering.

Blanketten er utarbeidet av Direktoratet for økonomistyring og tilsvarer det som tidligere ble kalt Statens reiseregning som må brukes for å få refundert reiseutgifter som skal betales av staten.

Blanketten lastes ned som en Excel-mal. Husk at både side 1 (arkfane A) og side 2 (arkfane B) må fylles ut. Blanketten kalkulerer/summerer, og overfører verdier fra side 2 til side 1.

Klikk her for Statens reiseregning uten MVA beregning.

Regningen leveres senest en måned etter at reisen er avsluttet. Billettutlegg legitimeres etter reglene i reiseregulativet.

Nærmere informasjon om kilometergodtgjørelse, kostgodtgjørelse mv både for innlands og utenlandsreiser finner du i Regulativ for reiser på statens regning.

Velg Aktiver makroer når du åpner blanketten.

Denne malen er inkludert i et abonnement fra AdvokatOnline sammen med over andre 400 aktuelle og kvalitetssikret maler. Dersom du en gang i blant har behov for juridiske maler, kan et abonnement være en god investering for deg. Klikk her for nærmere informasjon og finn det rette abonnementet for deg. Vi gir deg som LawFil bruker 20% rabatt på våre abonnementer.

Legg til i favoritter
Includes 0% tax
Kategori ,
Type dokument
Forhåndsvisning
Dato opprettet 06/09/2019
Antall sider 1
Filtype Excel