Om Dokument

Denne aktuelle boken fra Hegnar Media er laget for arbeidsgivere i forbindelse med alle spørsmål som er kommet opp i sammenheng med koronapandemien 2020, og med de endringer i regelverk og tolkninger som pandemien har medført. Formålet er å gi arbeidsgivere alt de trenger når de vurderer og iverksetter permitteringer med praktiske eksempler, protokoller og permitteringsvarsler.

Her på LawFil kan du gratis laste ned bokens innholdsoversikt og kapitel 1. Ønsker du hele boken kan den bestilles av Hegnar Media.

FORFATTERNE

Nicolay Skarning er tidligere advokat i NHO og er nå leder av Kvales arbeidsrettsavdeling. Han er en mye brukt foredragsholder om arbeidsrett, har prosedert en rekke arbeidsrettssaker i Høyesterett og Arbeidsretten, en sak for EFTA-domstolen i Luxembourg, og vant Holship-saken for Høyesterett i plenum i 2016, som ga ham diplom for «Årets advokatprestasjon» i 2017. Han har tilleggsutdannelse innen EU-rett og Konkurranserett fra King’s College University of London.

Mari Verling er fast advokat i Kvales arbeidsrettsavdeling, med erfaring fra EFTA-sekretariatet i Brussel. I tillegg til mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo har Mari en mastergrad (Master of Laws) fra Bond University med fokus på internasjonal kontraktsrett. Mari jobber spesialisert med arbeidsrett og holder jevnlig foredrag om sentrale arbeidsrettslige temaer.

Legg til i favoritter
Kategori , , ,
Type dokument
Forhåndsvisning
Dato opprettet 24/06/2020
Antall sider 21
Filtype PDF