Om Dokument

Denne blankett er et hjelpedokument til Pantedokument faste eiendom (hoveddokumentet) i de tilfeller det er behov for å oppgi flere panteobjekter (eiendommer) enn de 3 som er plass til i hoveddokumentet under pkt «3. Panteobjekt».

I dette vedlegget er det plass til 45 panthavere, og er det behov for flere plasser enn dette kan det opprettes flere vedlegg.

Når man bruker dette vedlegget må det i hoveddokumentet henvises til vedlegget og vi anbefaler at det under pkt «3. Panteobjekt» kun skrives «Se vedlegg» og at alle panteobjektene samlet angis i vedlegget.

Under overskriften i blanketten er det en linje man kan bruke til å angi en referanse; eksempelvis angivelse av gnr. bnr. snr. mv dokumentet gjelder.

Denne malen er inkludert i et abonnement fra AdvokatOnline sammen med over andre 400 aktuelle og kvalitetssikret maler. Dersom du en gang i blant har behov for juridiske maler, kan et abonnement være en god investering for deg. Klikk her for nærmere informasjon og finn det rette abonnementet for deg. Vi gir deg som LawFil bruker 20% rabatt på våre abonnementer.

Legg til i favoritter
Includes 0% tax
Kategori ,
Type dokument
Forhåndsvisning
Dato opprettet 26/08/2019
Antall sider 1
Filtype Word