Om Dokument

Retningslinjer for bruk av Nabovarsel – case 6 eiendommer
Dette caset er tilrettelagt for automatisk utfylling av inntil 6 nabovarsler samt gjenpart og kvitteringsark. Har man behov for å utarbeide flere enn 6 nabovarsler, må det lages et nytt/nye case(s) i bolker med inntil 6 nabovarsel.

Skjemaet gjør bruk av makroer, klikk her for veiledning til å foreta en innstilling i Word som er nødvendig for at du kan aktivere makroer.

Start med å fylle ut første side, «Gjenpart av Nabovarsel». Denne siden skal sendes kommunen sammen med «Kvittering for nabovarsel». Opplysningene på denne siden blir automatisk kopiert til påfølgende sider, der det er relevant. Gjør du en feil, retter du her slik at påfølgende ark også blir rettet. I de påfølgende ark kan du skrive presisjoner som ikke vil bli kopiert videre.

På «Kvittering for Nabovarsel» ser du at Adresse, Gnr etc følger med fra «Gjenpart». Opplysninger for hver av nabo/gjenboer/eier/fester blir kopiert til hvert nabovarsel, nabo1 til første nabovarsel,  nabo2 til andre nabovarsel osv.

Til sammen vil nabovarslene bestå av informasjon fra Gjenpart og Kvittering. Du har allikevel full frihet til å gjøre rettelser på hvert enkelt nabovarsel.

Denne malen er inkludert i et abonnement fra AdvokatOnline sammen med over andre 400 aktuelle og kvalitetssikret maler. Dersom du en gang i blant har behov for juridiske maler, kan et abonnement være en god investering for deg. Klikk her for nærmere informasjon og finn det rette abonnementet for deg. Vi gir deg som LawFil bruker 20% rabatt på våre abonnementer.

Legg til i favoritter
Includes 0% tax
Kategori ,
Type dokument
Forhåndsvisning
Dato opprettet 26/08/2019
Antall sider 8
Filtype Word