Om Dokument

AdvokatOnline har mange publisert mange skjemaer i LawFil som lastes ned i blankettoppsett hvor det i teksten er grå utfyllingsfelter. Dette er gjort for å lette utfyllingen av skjemaet. Den øvrige teksten er skrivebeskyttet.

Anbefalt prosedyre for denne type skjemaer er først å fylle ut de grå tekstfeltene. Du navigerer fra det ene grå feltet til det andre ved enten å bruke TAB-tasten eller bruke musen og klikke seg fra felt til felt.

Dernest, dersom du ønsker å endre eller supplere den skrivebeskyttede teksten, må du foreta «Opphev dokumentbeskyttelse». Dette foretar du enkelt ved 2-3 klikk, men det er forskjellig fremgangsmåter for nyere versjoner av Word enn det er i tidligere versjoner.

Her kan du laste ned en liten manual som angir hvordan du kan oppheve dokumentbeskyttelsen og selv endre «brødteksten» i Word-malen. Denne muligheten tilligger noen skjemaer, men ikke alle. Offentlige fastsatte skjemaer kan ikke endres, så dersom du prøver å oppheve dokumentbeskyttelsen men blir forhindret med passordadgang, er det ikke tillatt å endre.

Legg til i favoritter
Kategori ,
Type dokument
Forhåndsvisning
Dato opprettet 27/11/2019
Antall sider 2
Filtype Word (doc)