Om Dokument

Standard Contract of Employment er en standard arbeidsavtale med engelsk tekst til bruk ved ansettelse av utlendinger i Norge. Det er en oversettelse av en norsk avtale som er i henhold til den norske arbeidsmiljølovens bestemmelser. 

Arbeidsmiljøloven setter som krav at det skal inngås en skriftlig arbeidsavtale i alle arbeidsforhold. Dette gjelder uavhengig av om det er en fast stilling eller en midlertidig ansettelse, og uavhengig av hvor lang tid arbeidsforholdet skal vare. Avtalen beskriver arbeidsgiver og arbeidstaker sine rettigheter og plikter. Arbeidsgiver plikter å utforme et utkast til arbeidsavtale i samsvar med arbeidsmiljøloven § 14-6.

Nærmere informasjon om regler ved ansettelse av arbeidstakere fra EU kan du lese mer om ved å klikke her. Gjelder ansettelsesforholdet midlertidig arbeid kan du lese mer om dette ved å klikke her. Avtalen er utarbeidet av Arbeidstilsynet som dermed er ansvarlig både for innholdet og oversettelsen.

The Working Environment Act (den norske Arbeidsmiljøloven i engelsk oversettelse) kan du lese ved å klikke her.

Denne malen er inkludert i et abonnement fra AdvokatOnline sammen med over andre 400 aktuelle og kvalitetssikret maler. Dersom du en gang i blant har behov for juridiske maler, kan et abonnement være en god investering for deg. Klikk her for nærmere informasjon og finn det rette abonnementet for deg. Vi gir deg som LawFil bruker 20% rabatt på våre abonnementer.

Legg til i favoritter
Includes 0% tax
Kategori , , , , , , ,
Type dokument
Forhåndsvisning
Dato opprettet 19/08/2019
Antall sider 2
Filtype Word