Om Dokument

Dersom selskapet ikke er registrert i Verdipapirsentralen skal selskapet føre en aksjeeierbok over aksjeeierne. Hjemmel for dette er aksjeloven § 4-5.

I aksjeeierboken skal selskapet føre alle eierskifter, pantsettelser i aksjene og nytegning av aksjer ved kapitalforhøyelse (emisjon), jfr. aksjeloven § 4-7 til 4-9. Alle nye aksjeeiere skal få melding om at de er innført i aksjeboken, jfr. aksjeloven § 4-5.

ABONNENTER KAN OPPRETTE EN NY AKSJEEIERBOK I VÅR DATABASE, KLIKK HER.  På denne måten lagres opplysningene i en database og du kan ta ut forskjellige rapporter fra denne databasen og enkelt foreta endringer. Denne funksjonen tilsvarer «Opprett nytt firma…» angitt i venstre spalte. 

 

Denne malen er inkludert i et abonnement fra AdvokatOnline sammen med over andre 400 aktuelle og kvalitetssikret maler. Dersom du en gang i blant har behov for juridiske maler, kan et abonnement være en god investering for deg. Klikk her for nærmere informasjon og finn det rette abonnementet for deg. Vi gir deg som LawFil bruker 20% rabatt på våre abonnementer det første året.

Legg til i favoritter
Includes 0% tax
Kategori , ,
Type dokument
Forhåndsvisning
Dato opprettet 17/12/2019
Antall sider 1
Filtype doc